Tisztelt Meglévő és Leendő Pácienseink!

Egészsége nálunk biztonságban van.

Évek óta naprakész gondolatokkal és technológiákkal állunk rendelkezésükre a LifeMed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban. Számtalan „miért?” és „mi bajom?” megválaszolása után, szerénytelenség nélkül mondhatjuk el, hogy az ebben a formában működő stúdió népszerűvé vált Cegléden és környékén, hiszen felszereltségünknek és szaktudásunknak köszönhetően a gyors és precíz megoldások színterévé váltunk, s megannyi betegünket a gyógyulás utolsó fázisához is elkísérhettük.

Megújult oldalunkon szeretnénk az információ bővítés mellett egy közelibb, problémamegoldásra inkább alkalmas kommunikációt alkalmazni, így elősegítve a keresés hatékonyságát.

Hivatásunk és célunk ugyanakkor változatlan maradt:

„Tisztában vagyunk vele, hogy vállalkozásunk akkor lesz sikeres, ha pácienseink gyógyultan lépnek ki az ajtón.”

A mottónk állandó, azonban lehetőségeink és szolgáltatásaink egyre bővültek, így örömmel tudatjuk Önökkel, hogy jelenleg hét fizikoterápiás kezelés áll rendelkezésükre, melyek közül kiemelt innovációnak számít a mélyoszcillációs terápiánál használatos gépünk, melyet olyan esetekben is lehet alkalmazni (pl. bent lévő műtéti fémanyagok mellett), amikor az egyéb eljárások már ellenjavalltak. Ugyanakkor modern nyirokmasszázst végző nyomásterápiás eszközt állítottunk rendszerbe, amellyel eredményesen lehet kezelni a számtalan okból keletkező végtagi vizenyőket, duzzanatokat, megelőzve a fekélyek, ízületi mozgásbeszűkülések kialakulását. Emellett folyamatosan modernizáltuk meglévő fizikoterápiás eszközeinket is, új és nagyobb teljesítményű lökéshullám-, ultrahang- és elektroterápiás gépek formájában.

A diagnózis szinte azonnali felállításában ugyanakkor sokat köszönhetünk utolsó generációs MR készülékünknek, mely nem a megszokott, államilag finanszírozott vizsgálatok által természetesnek megélt, 3-4 hónapos várólistával fogadja betegeinket. Tapasztalataink bizonyítják, hogy készülékünk a végtagi lágyrészek és nagyízületek professzionális vizsgálatára született.

Gyógytorna szolgáltatásunk pedig magába foglal egy állapotfelmérést új pácienseinknek, illetve 10 különböző kezelést, melyek világszerte a leghatékonyabb és leginkább elterjedt terápiák közé sorolhatók, így lefedve szinte az összes lehetséges probléma gyógyítását. A harmóniában megélt gyógyulás érdekében zajmentes, nyugodt környezetű termünk biztosítja a zavartalan mozgást.

Kezeléseink mellett pedig kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egyes problémák esetében legyen átfedés és prevenció, ezért széleskörű szakorvosi rendeléssel biztosítjuk pácienseink egészségének védelmét. Tizenkettő, különböző területre orientálódott rendelés várja betegeinket. Orvosaink nagy szaktudással és kitartással fordulnak bármilyen rendellenességhez.

Tapasztaltuk, hogy praxisunkban nem ritkán fordulnak hozzánk a „kallódó” betegek, akik számtalan szakrendelésen vettek részt, tetőtől talpig kivizsgálva érkeznek, rengeteg papírral, kétségbeeséssel és várakozással, csak két dologra nem derült fény: mi a bajuk, és miként fognak meggyógyulni. Számukra tervezünk egy több orvos által egyszerre nyújtott konzílium rendszert, ahol maximum két megjelenéssel – ha lehetséges további vizsgálatok és időhúzás nélkül – segíteni tudunk.

Technológiai és szakmai fejlődésünk továbbra is zajlik, ezért a legfrissebb információkért kérjük alaposan nézzenek körül honlapunkon vagy látogassanak el Facebook oldalunkra.

Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot

Rólunk mondták

Ügyfeleink véleményei

Dr. Elekes a páromat a bal térdével műtötte. Azóta nem fáj neki és sokat tud játszani a gyerekekkel. Nagyon hálásak vagyunk neki, ajánlom őt mindenkinek, ha problémája van.

Heléna Mucha

Ajánlani tudom Dr. Elekest, egy évvel ezelőtt műtötte a bal vállamat. Végre rendbejött 2018 –óta. A legjobb!!!!

Tünde Szabó

Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! A vállamat műtötte 2014-ben, sikeresen. Azóta a bal vállammal nincsen semmi baj.

Ilona Vitai

Heléna MuchaTünde SzabóIlona Vitai

Szakmai háttér

Nézze meg szakorvosainkat

Dr. Bujdosó Ágnes
Kardiológus
Dr. Darvas Éva
gyermekneurológus és pszichiáter
Dr. Dobrean Levente
Ortopéd-traumatológus szakorvos
Dr. Gazdag Anna
Radiológus
Dr. Kerékgyártó Csilla
Fül-orr-gégész
Dr. Kovács János
Traumatológus-kézsebész
Dr. Mutnéfalvy Zoltán
Endokrinológus
Dr. Nádas Katalin
Reumatológus
Dr. Rozovljan László
Gyermekgyógyász
Dr. Török Norbert
Neurológus
Kovács Nóra
Gyógytornász, manuálterapeuta
Simon Viktória
Dietetikus

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat