Dr. Nádas Katalin

Reumatológus

1992-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.

Végzésem után a szolnoki MÁV Kórház reumatológia osztályán dolgoztam. 2002-2010 között szakmai vezetői, tudományos munkatársi feladatokat láttam el. 2010-2015-ig a Toldy Ferenc Kórház reumatológia szakrendelésén dolgoztam. Jelenleg a Cserkeszőlői Gyógyfürdő és Gyógyászati Központ vezetője vagyok. A hagyományos kezelésen kívül fontos számomra a holisztikus szemlélet, vagyis az egész embert egy összefüggő egészként figyelembe venni a gyógyítási folyamatban.

A fizioterápiát, főleg a gyógytorna gyógyító hatását nagy előszeretettel javaslom . Igyekszem a gyógyszeres kezelést a minimálisra szorítani. Az aktuális panasz megszüntetésén kívül lényegesnek érzem az egészségmegőrzést, mozgásszervi szűrést-, hosszútávú terápiás program összeállítását ill. életmódtanácsadást, mely mind kiegészíti orvosi tevékenységemet. A gyógyításban elengedhetetlen a jó kommunikáció, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy megtaláljam a beteggel a közös hangot. A türelem, az odafigyelés a betegek gyógyításában fontos elem, ami erősíti a bizalmat, elősegítve a hatékony gyógyulást.

Az elmúlt évtizedben behatóan tanulmányoztam a csontanyagcsere betegségekhez tartozó , leggyakrabban előforduló néma betegségként is ismert csontritkulást. A betegek együttműködése döntő fontosságú egy ilyen élethosszig tartó betegségben, ezért több évig vezettem beteg klubot betegeim képzése céljából, nagy sikerrel, melynek újraindítását gyógytornász bevonásával tervezem.

Contact Info:

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Szerda

14:00 – 17:00

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Első szakorvosi vizsgálat

14 000 Ft

Kontroll vizsgálat

10 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

2 000 Ft

Injekció adása

1 000 Ft

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat