Állapotfelmérés

Kedves Pácienseink!

A jelenlegi járványhelyzet miatt, pácienseink és kollégáink védelme érdekében bevezetjük az Online Gyógytorna lehetőségét. 

A jelenlegi telefonos, illetve számítógépes platformok lehetővé teszik az ingyenes képi- és hangösszeköttetést a páciens és gyógytornászunk között. A személyes, fizikai kapcsolat megteremtésén kívül tehát adottak a közös munka lehetőségei. 

Az Online Gyógytorna a honlapunkon feltüntetett árak 75%-áért vehetők igénybe.

Amennyiben Önnek igénye van a szolgáltatásra, kérjük jelezze a megszokott elérhetőségeken (+36 30 586 9050, info@lifemed.hu), kollégáink tájékoztatják a részletekről.

Amennyiben első alkalommal látogatja meg rendelőnket, a kezelések megkezdése előtt egy állapotfelmérésen kell részt vennie, ahol gyógytornászunk különböző mozgásszervi tesztek és vizsgálatok alapján pontosan feltérképezi a problémát, felállítja a pontos diagnózist, illetve elkészíti a személyre szabott kezelési tervet. A részletesen egyeztetett kezelési terv tartalmazza a későbbi terápiád során alkalmazott módszereket (néhány esetben nem kizárólag gyógytornát, hanem egyéb fizikoterápiás kezelést, bizonytalanság esetén szakorvosi konzultációt), illetve a gyógytorna időtartamára vonatkozó rendszerességet. Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik bármilyen vizsgálati lelettel, dokumentációval, orvosi papírral, azt az első konzultációra mindenképpen hozza el magával!

Keressen minket és kérjen időpontot!

Áraink

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot!

1 alkalom

5000 Ft

Leave a Comment

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat