Dr. Bujdosó Ágnes

Kardiológus

Kardiológus, Anaesthesiológus és intenzív therapiás szakorvos. A szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi egyetemen szereztem általános orvosi diplomát 1991-ben. 1996-ig a szolnoki MÁV Kórház Intenzív Osztályán dolgoztam,1995-ben Anaestesiológia és Intenzív therapiából szakvizsgáztam.

4 év Abonyban végzett háziorvosi munkát követően 2001-től a ceglédi Toldy Ferenc Kórház kardiológiai Osztályán dolgozom, jelenleg főorvosként. 2004-ben szereztem kardiológus szakképesítést. 2010-ben echocardiographiából licence vizsgát tettem a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Kardiológiai Szakrendelésen évekig dolgoztam a monori és abonyi szakrendelőben.

20 évig mentőorvosként vettem részt ceglédi mentőállomás munkájában. A kardiológiai osztályon a sürgős ellátást igénylő betegek ellátásán kívül a kardiológia minden más területe is foglalkoztat, így a magasvérnyomás, a szívelégtelenség, a szívritmuszavarok, és a billentyűhibák. A kórházban kollégáimmal szívritmus szabályzó készülék (pacemaker) beültetést is végzek.

A jelenleg induló kardiológiai rendelés célja, nyugodt környezetben, bizalmas légkörben végzett orvosi konzultáció, vizsgálatok, tanácsadás és gondozás. Hiszem, hogy ezáltal hatékony orvos- beteg kapcsolatot tudunk kialakítani. Forduljanak hozzám bizalommal, ha mellkasi panaszokat, nehézlégzést, lábdagadást, rendszertelen, túl szapora vagy túl lassú szívdobogást észlelnek, vagy ha csak arról szeretnének meggyőződni, hogy minden rendben a „szívük táján”.

Segíteni tudok műtét előtti kardiológiai kivizsgálásban és mozgásszervi vagy más egyéb betegség miatt alkalmazott biológiai kezelés kardiológiai követésében. Szeretettel várom ezen kívül rendszeresen sportoló vagy a rendszeres sporttevékenységet most kezdő pácienseket (hobby és versenysport egyaránt) is a terhelhetőség és a kardiális állapot felmérésére, ill. a sporttevékenység közben észlelt panaszok tisztázására.

Egy csodálatos nyugodt, nagyon nagytudású szakorvos. 1997 óta hozzá járok a szívproblémámmal, nagyon odafigyel mindenre. Mosolygós, kedves és türelmes főorvosnő! Szívesen megyek hozzá, ha választani kellene kardiológust most is őt választanám. Nagyon elégedett vagyok a gyógyítási módszerével! Mindenki aki szívproblémával küzd bátra merem ajánlani a doktornőt.

Katalin Pavlovics

Ma voltam nála nagyon alapos kedves és egy csodálatos doktornő.

Ildikó Borgulya

Nagyon nyugodt vagyok, hogy ilyen drága doktornő vigyázz Ránk!! 😊😊

Bató Ágnes

Egy Tündér! Ő még azt is elérte, hogy „örömmel” megyek kontrollra!

Tünde Csala

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Hétfő

17.00 – 20.00

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Szakorvosi vizsgálat

14 000 Ft

SZAKORVOSI VIZSGÁLAT + ECHO

19 500 Ft

Kontroll

10 000 Ft

KONTROLL + ECHO

18 000 Ft

TERHELÉS

14 000 Ft

ABPM FELHELYEZÉS

14 000 Ft

HOLTER FELHELYEZÉS

14 000 Ft

WIWE KIADÁS

15 000 Ft

VISSZARENDELÉS (1 HÉT MÚLVA)

7 000 Ft

KONZULTÁCIÓ HOZOTT LELETTEL

10 000 Ft

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat