Passzív térdmozgató terápia

Kedves Pácienseink!

A jelenlegi járványhelyzet miatt, pácienseink és kollégáink védelme érdekében bevezetjük az Online Gyógytorna lehetőségét. 

A jelenlegi telefonos, illetve számítógépes platformok lehetővé teszik az ingyenes képi- és hangösszeköttetést a páciens és gyógytornászunk között. A személyes, fizikai kapcsolat megteremtésén kívül tehát adottak a közös munka lehetőségei. 

Az Online Gyógytorna a honlapunkon feltüntetett árak 75%-áért vehetők igénybe.

Amennyiben Önnek igénye van a szolgáltatásra, kérjük jelezze a megszokott elérhetőségeken (+36 30 586 9050, info@lifemed.hu), kollégáink tájékoztatják a részletekről.

Stúdiónkban már elérhető a Kinetec Spectra térdmozgató CPM (Continuous Passive Motion, azaz folyamatos passzív mozgatás) készlék, ami gyakorlatilag bármilyen térd- és csípőízületi sérülés vagy műtét után ajánlható.
A diagnózis és a végzett műtét ismeretében a beteggel egyeztetve eldöntjük, hogy milyen gyakran, milyen mozgásterjedelemben végezzük el a kezelést. Lehetőség van stúdiónkban történő kezelésre, illetve a készülék bérlésére is, amikor akár két hétig is a betegotthonában, akár naponta többször használható. Ebben az esetben természetesen betanítjuk a készülék használatát, otthonra rendelkezésre bocsátjuk a használati útmutatót.

Keressen minket és kérjen időpontot!

Áraink

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot!

Kezelésenként

1000 Ft

Napi bérlet

2 000 Ft

Heti bérlet

12 000 Ft

Leave a Comment

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat