Urológia

Az urológia illetve az urológus, a húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) veleszületett és szerzett rendellenességeivel, betegségeivel foglakozik. Ide sorolhatók a fejlődési rendellenességek, a fertőzések, gyulladások, a kövességek, vizeletürítési nehézségek – nehézvizelés, akaratlan vizeletvesztés –, valamint a daganatos megbetegedések. Az urológus az említetteken felül a férfi nemi szervek (here, prosztata, hímvessző) problémáinak kivizsgálásával és kezelésével is foglalkozik.

40.000 Ft

Az urológiai vizsgálat menete
A vizsgálatok döntő többsége a prosztatarák kiszűrésére, valamint a jóindulatú prosztata megnagyobbodás diagnosztikájára irányul. A fiatalabb korosztályú férfiak esetében a bakteriális, illetve az abakteriális krónikus prosztatagyulladás előfordulása gyakori. A panaszokkal, különféle tünetekkel érkező betegeknél kiemelten fontos az anamnézis, hogy megismerjük az esetleges kórelőzményt, a családban előforduló betegségeket, a páciens általános állapotát. Ezt követi az általános urológiai vizsgálat. Rendelőinkben dolgozó, tapasztalt urológus szakorvosunk a legnagyobb diszkrécióval fogadják

Keressen minket és kérjen időpontot!

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot!

Csütörtök

16:30 – 17:30

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot!

Szakorvosi vizsgálat

20 000 Ft

Kontroll vizsgálat

15 000 Ft

Szakorvosi vizsgálat + ultrahang

24 000 Ft

Kontroll vizsgálat + Ultrahang

19 000 Ft

Prosztata rákszűrő csomag

29 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

3 000 Ft

Keressen minket és kérjen időpontot!

A fizikoterápia lényege, hogy természetes és mesterségesen előállított fizikai energiákat használva kezelje a különféle mozgásszervi, idegrendszeri, illetve keringési panaszokat.

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat