Dr. Mutnéfalvy Zoltán

Endokrinológus

Örömmel tudatjuk, hogy szakorvosi szolgáltatásaink köre endokrinológiai vizsgálatokkal bővül. Profi szakorvosként Dr. Mutnéfalvy Zoltán lesz segítségünkre.
Az endokrinológia voltaképp a belgyógyászat egy speciális szakterülete, mely a belső elválasztású (avagy endokrin) mirigyek, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigyek, mellékvese, hasnyálmirigy

működését, betegségeit, elváltozásait vizsgálja. A belső elválasztású mirigyeink felelősek a hormontermelését, melyek így az egész szervezetünkre hatást gyakorolnak a véráramba jutva. Amennyiben ezek a mirigyek nem jól működnek, úgy hormonzavar lép fel, mely számos tünettel járhat. Ilyen általános tünetek a: fáradékonyság, bőrszárazság, szédülés, kóros súlygyarapodás vagy súlyvesztés, idegesség, ingerlékenység, hasmenés vagy székrekedés, túlzott izzadás, megváltozott szívdobogás, vizenyős végtag, lábszár, vérzészavar, tejcsorgás

Emellett jelentkezhet a betegeknél: acetonos lehelet, növekedési zavar, vérnyomászavar, feledékenység, potenciazavar
meddőség és számos más egyéni tünet.

A tünetek szerteágazó jellegéből fakad, hogy a beteg számos szakorvosi vizsgálat után jut csak el az endokrinológushoz, hogy feltérképezze a szervi problémák kizárása után a panaszok hormonális hátterét. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy egyéb vizsgálatok mellett látogasson el párhuzamosan szakorvosunkhoz is, hogy problémája mihamarabb orvoslásra kerüljön az esetleges szövődmények kizárása érdekében.

Contact Info:

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Hétfő

16:30 – 19:30

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Első szakorvosi vizsgálat

14 000 Ft

Kontroll vizsgálat

10 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

2 000 Ft

Injekció adása

1 000 Ft

Leave a Comment

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat