Dr. Rosztóczy Levente

Urológus

Dr. Rosztóczy Levente urológusként 22 éve dolgozik, hat éve pedig háziorvos. Komoly klinikai onkológiai, belgyógyászati, sebészeti tapasztalata is van. Prosztataszűrést, prosztatagondok kezelését végzi, valamint ultrahang vizsgálatokat is vállal onko-urológusként. Emellett kideríti és kezeli a vizelési gondok okát, ezzel a panasszal nők és férfiak is fordulhatnak hozzá. A vesekő problémák okait is feltárja, valamint szexuális zavarok esetén is tud segíteni a férfiaknak.

Specializáció: Urológiai ultrahang keringésvizsgálattal, Porsztata szűrés, Vizelési gondok kezelése férfiak és nők esetében is, Vesekő problémák kezelése, Hólyaghurut kezelése, Szexuális zavarok kezelése, “Férfi gondok”, Ultrahang vizsgálat.

Kórházi háttér: Ceglédi Kórház, Szegedi, Urológiai Klinika, Kecskeméti Kórház, Dél-Pesti Kórház, Budapesti Urológiai, Klinika, Egri Kórház, Szolnoki Kórház, Tanulmányok, Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, Urológia szakvizsga, Háziorvostan szakvizsga, Szakmai elismerések, publikációk

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Szerda

16:30 – 18:30

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Szakorvosi vizsgálat

12 000 Ft

Kontroll vizsgálat

8 000 Ft

Szakorvosi vizsgálat + ultrahang

16 000 Ft

Kontroll vizsgálat + Ultrahang

12 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

2 000 Ft

Keressen minket és kérjen időpontot

A fizikoterápia lényege, hogy természetes és mesterségesen előállított fizikai energiákat használva kezelje a különféle mozgásszervi, idegrendszeri, illetve keringési panaszokat.

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat