Gyógytorna

01

Amennyiben első alkalommal látogatja meg rendelőnket, a kezelések megkezdése előtt egy állapotfelmérésen kell részt vennie, ahol gyógytornászunk különböző mozgásszervi tesztek és vizsgálatok alapján pontosan feltérképezi a problémát.

02

A gyógytorna terápia kiegészítőjeként számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy annak hatását és hatékonyságát tovább fokozzuk.

03

Stúdiónkban már elérhető a Kinetec Spectra térdmozgató CPM (Continuous Passive Motion, azaz folyamatos passzív mozgatás) készlék, ami gyakorlatilag bármilyen térd- és csípőízületi sérülés vagy műtét után ajánlható.

04

A függesztőrácsos kezelés tulajdonképpen a vízi torna utánzása szárazon, melynek során lehetőség nyílik a végtagok terhelés nélküli mozgatására, a végtagok, ízületek kilazítására és az aktív mozgás megindításának elősegítésére.

05

A terápia lényege, hogy a gerinc maximális aktív nyújtásával elért helyzetben a háromdimenziós légzéssel a törzs csavarodásának visszaállítását érjük el, majd ennek a testhelyzetnek a megtartása melletti izomerősítést és nyújtást alkalmazunk.

06

A McKenzie módszer világszerte az egyik legelterjedtebb gerinckezelési eljárás, melyet Robin McKenzie, új-zélandi gyógytornász dolgozott ki.

07

A Magyarországon még újnak számító Evminov módszert Európában már 10 éve alkalmazzák a hátfájás, derékfájás és különböző gerincbetegségek kezelésére, úgy mint.

08

A gyógytorna, mint mozgásterápia, része a fizioterápiának.

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat