A kialakult járványügyi helyzet miatt a Lifemed működésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

  • a gyógytorna szolgáltatásunk otthonról online elérhető
  • a fizioterápia és az MR diagnosztika további intézkedésig szünetel
  • néhány szakrendelésünket orvosaink anyaintézményének tiltása miatt nem tudjuk működtetni
  • a szakrendelések megtartását az ott rendelő orvosok és asszisztenseik személyes belátására bíztuk, hiszen az egészségügyben dolgozók és hozzátartozóik kiemelten veszélyeztetettek a koronavírus fertőzéssel kapcsolatban
  • a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi Főosztályának döntése alapján csak heveny megbetegedés esetén, valamint tartós egészségügyi állapotromlás kockázatának kitett betegeket fogadhatunk szakrendeléseinken
  • az idősek, tehát a fokozottan veszélyeztetettek védelme érdekében 65 éves kor felett nem látunk el beteget.
  • bejelentkezéskor a NNK utasítása szerint ellenőrző kérdéseket teszünk fel. Amennyiben a válaszok alapján olyan tényre derül fény, mely kizárja a betegellátást, azt kénytelenek vagyunk megtagadni.

Tisztában vagyunk vele, hogy a jelen helyzet veszélyezteti az Önök rövid- és hosszútávú egészségi állapotát, munkaképességét, azonban a Lifemed vezetése, orvosközössége és dolgozói maximálisan egyetértenek az állami intézkedésekkel.

Jelenleg traumatológiai, reumatológiai és urológiai, gyermekneurológiai szakrendelésünk fogad betegeket.

Kardiológiai, bőrgyógyászati, belgyógyászati, ultrahang, ortopédia, érsebészeti és neurológiai rendelésünk szünetel.

Az előjegyzések alapján munkatársaink minden beteggel telefonon egyeztetnek, tájékoztatják a lehetőségekről, az elmaradó vizsgálatokról. A vizsgálat előtti napokban Önök SMS-t kapnak, amiben leírjuk a vizsgálaton történő megjelenés feltételeit, kérjük ezek szigorú betartását.

Az Önök egészsége természetesen továbbra is fontos számunkra, ezért szeretnénk néhány olyan lehetőségre felhívni a figyelmüket, ami a személyes kontaktus mellőzésével szolgálhatja gyógyulásukat:

  • szervezzük a szakorvosi távkonzultációt, melynek során orvosainktól telefonon kérhetnek segítséget
  • amennyiben otthonukban megfelelő számítástechnikai eszközök állnak rendelkezésükre, online gyógytornára van lehetőségük.

Ezekkel a lehetőségekkel kapcsolatban a szokott előjegyzési telefonszámokon hívják munkatársainkat, akik részletes tájékoztatást adnak. Figyeljék honlapunkat és a közösségi médiát, telefonon forduljanak hozzánk bizalommal, a változásokról tájékoztatjuk Önöket.

Végezetük kérjük Pácienseinket, hogy mindannyiunk érdekében tartsák be a központilag hozott intézkedéseket, vigyázzanak Magukra és embertársaikra, és ha tehetik, MARADJANAK OTTHON.

Lifemed

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat