Lifemed | Új szolgáltatások és jelentős fejlődés a Lifemed Stúdióban - Lifemed
  • 15 NOV 16
  • 0
  Új szolgáltatások és jelentős fejlődés a Lifemed Stúdióban

  Új szolgáltatások és jelentős fejlődés a Lifemed Stúdióban

  Tisztelt Betegeink, Vendégeink!

  Elsősorban köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Stúdiót választották. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk el, hogy az ebben a formában csaknem egy éve működő Stúdió népszerűvé vált Cegléden és környékén.

  Bízunk benne, hogy mottónknak sikerült és ezután is sikerül megfelelni:

  „Tisztában vagyunk vele, hogy vállalkozásunk akkor lesz sikeres, ha pácienseink gyógyultan lépnek ki az ajtón.”

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink jelentős bővítés előtt állnak. Növekvő orvoslétszámmal, bővülő gépparkkal várjuk a gyógyulni vágyókat. Rövidesen kardiológiai, bőrgyógyászati, illetve újabb traumatológiai szakrendelésünk nyílik. A kardiológiai szakrendelésen szívultrahang és terheléses EKG vizsgálatra lesz lehetőség.

  Fizioterápiás gépeink száma is növekszik. Kiegészül egy forradalmian új elven működő mélyoszcillációs terápiát végző géppel, melyet olyan esetekben is lehet használni (pl. bent lévő műtéti fémanyagok mellett), amikor az egyéb eljárások használata ellenjavallt. Modern nyirokmasszázst végző nyomásterápiás eszközt állítunk rendszerbe, amellyel eredményesen lehet kezelni a számtalan okból keletkező végtagi vizenyőket, duzzanatokat, megelőzve a fekélyek, ízületi mozgásbeszűkülések kialakulását.

  Orvosaink továbbra is gyakran találkoznak a korszerű diagnosztikus eszközök elérhetetlenségének és a végeláthatatlan előjegyzések problémájával. Rövidesen utolsó generációs MR (mágneses rezonancia) készülék beállítását tervezzük bízva abban, hogy megkönnyítjük a környék betegeinek, sérültjeinek korrekt diagnosztizálását.

  Tapasztaltuk, hogy praxisunkban nem ritkán fordulnak hozzánk „kallódó” betegek, akik számtalan szakrendelésen jelentek meg hónapok alatt, tetőtől talpig ki vannak vizsgálva, csak két dologra nem derült fény: mi a bajuk, és miként fognak meggyógyulni. Számukra tervezünk egy több orvos által egyszerre nyújtott konzílium rendszert, ahol maximum két megjelenéssel, ha lehetséges további vizsgálatok és időhúzás nélkül segíteni tudunk.

  Korábbi szolgáltatásaink változatlan formában rendelkezésre állnak. Az újdonságokról igyekszünk több fórumon időben tájékoztatni Önöket.

  A fentiek szükségessé teszik, hogy 2017. elején új, nagyobb helyre költözzünk. Reményeink szerint a szintén központi elhelyezkedésű új rendelő az eddiginél magasabb színvonalú szolgáltatást tesz lehetővé. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legnemesebb cél teljesüljön, hogy Önök gyógyuljanak!

  Szólj hozzá →

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration