Dr. Petkes Gergely

Érsebész

Örömmel tudatjuk, hogy szakorvosi szolgáltatásaink köre érsebészeti vizsgálatokkal bővül. Profi szakorvosként Dr. Petkes Gergely lesz segítségünkre, aki a legkülönfélébb érsebészeti vizsgálatokat fogja végezni nálunk.

Az érsebészet voltaképp az erek, artériák és vénák megbetegedéseivel foglalkozó szakorvosi ág.

Az érsebész által kezelt betegségek: érszűkület, visszeresség, értágulatok trombózis és mélyvénás trombózis, cukorbetegség és magasvérnyomás okozta érbetegségek

A kórelőzmények és korábbi panaszok feltérképezését követően a szakorvos fizikálisan is megvizsgálja a beteget. A tünetek megállapítása után ha annak szükségét látja, érvizsgálatot is végez és indokolt esetben további vizsgálatokat javasol és átbeszéli a pácienssel a kezelési tervet. Érdemes érsebészhez fordulni ha az alábbiak bármelyikétől szenved: alsó végtagi visszértágulat, gyulladt és fájó visszeres csomók, érszűkület és nehéz mozgás az érintett területen, járás közben, pihentetésre, megszűnő lábfájdalom, kéz- és lábizom gyengeség, nyugalmi helyzetben is jelentkező végtag fájdalom, sebesedés a végtagon.

A vizsgálatot ezen felül ajánljuk mindazoknak, akik a panaszokkal nem rendelkeznek, de családjukban magas a keringési betegségek kockázata vagy szeretnének meggyőződni egy szűrővizsgálat során arról, hogy érrendszerük egészséges.

Contact Info:

Rendelési időpontok

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Hétfő

14:00 – 16:00 (minden hónap utolsó hétfő)

Vizsgálati árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

Szakorvosi vizsgálat

10 000 Ft

Kontroll vizsgálat

5 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

2 000 Ft

Injekció adása

1 000 Ft

Leave a Comment

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat