Állapotfelmérés

Amennyiben első alkalommal látogatja meg rendelőnket, a kezelések megkezdése előtt egy állapotfelmérésen kell részt vennie, ahol gyógytornászunk különböző mozgásszervi tesztek és vizsgálatok alapján pontosan feltérképezi a problémát, felállítja a pontos diagnózist, illetve elkészíti a személyre szabott kezelési tervet. A részletesen egyeztetett kezelési terv tartalmazza a későbbi terápiád során alkalmazott módszereket (néhány esetben nem kizárólag gyógytornát, hanem egyéb fizikoterápiás kezelést, bizonytalanság esetén szakorvosi konzultációt), illetve a gyógytorna időtartamára vonatkozó rendszerességet. Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik bármilyen vizsgálati lelettel, dokumentációval, orvosi papírral, azt az első konzultációra mindenképpen hozza el magával!

Keressen minket és kérjen időpontot

A fizikoterápia lényege, hogy természetes és mesterségesen előállított fizikai energiákat használva kezelje a különféle mozgásszervi, idegrendszeri, illetve keringési panaszokat.

Áraink

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy foglaljon időpontot

1 alkalom

5000 Ft

Leave a Comment

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.Kapcsolat