Lifemed | Megérkezett az MR készülék! - Lifemed
  • 29 MÁJ 17
  • 0
  Megérkezett az MR készülék!

  Megérkezett az MR készülék!

  Nagy örömmel jelentjük, hogy a korábban már beharangozott MR készülék megérkezett a Lifemedbe!

  Óriási előrelépés ez vállalkozásunknak, és hitünk szerint a környék betegeinek is. A fejlett képalkotó diagnosztika talán legfontosabb eleme az MR, hiszen gyakorlatilag minden emberi szövetben zajló szerkezeti eltérés, betegség,sérülés vizsgálatára tökéletesen alkalmas, és ami a legfontosabb, a röntgen, illetve CT vizsgálathoz képest semmilyen egészségkárosító hatása nincs.

  Az elmúlt tíz évben Az MR vizsgálatok egyre gyakrabban válnak elengedhetetlen részévé a betegségek, sérülések kivizsgálásának. Jómagam is napi szinten szembesülök azzal a problémával, hogy az államilag finanszírozott vizsgálatok a környék nagyvárosaiban (Budapest, Szolnok, Kecskemét) 3, 3 és fél hónapos előjegyzéssel történnek, és a fizetős, nem finanszírozott vizsgálatokra is hosszú heteket kell várni. És a vizsgálatok minősége, találati aránya bizony hagy némi kívánnivalót…

  Nagy dilemmát okozott, hogy milyen MR berendezést vásároljunk? Hosszas vívódás, piackutatás után úgy döntöttünk, hogy (mivel a Lifemed orvosai elsősorban mozgásszervi betegségek konzervatív és műtéti gyógyításával foglalkoznak), egy úgynevezett végtagi dedikált, nyitott berendezést vásárolunk, ami a végtagi lágyrészek és nagyízületek professzionális vizsgálatára született. Ilyen, illetve nagyon hasonló berendezéseket használnak például az amerikai major league sportokban (NFL, NHL, MLS, NBA) a sérülések azonnali diagnosztizálására.  Íme:

  ESAOTE E-Scan nyitott MRI készülék

  A készülék alkalmas

  • a végtagi lágyrészek
  • térdízület
  • bokaízület
  • csukló- és kéz kisízületei
  • könyökízület
  • vállízület
  • gyermekeknél a csípőízület vizsgálatára.

  Egy kiváló MR berendezés azonban édeskevés a megfelelő diagnózishoz. Ezért szerződtünk egy profi operátor- és orvoscsoporttal a vizsgálat és leletezés elvégzésére. Vezető operátorunk nyugodtan mondhatom, az ország egyik legjobbja lesz, aki a megvásárolt MR készülékkel dolgozik annak első munkaórájától. Olyan vizsgálati szekvenciákat fejlesztett ki, amivel minden igényt kielégítő, adott esetben a sérülésre vagy betegségre optimalizált képsorozatok készíthetők. Ő tanítja be a többi operátort, ellenőrzése nélkül nem kerülhetnek leletezésre vizsgálatok.

  A leletezést olyan radiológus orvosok fogják végezni, akik nemzetközi szinten is elismertek a szakmájukban.

  Nyugodtan mondhatom, hogy a tárgyi és személyi feltételek is adottak a felelős munkának.

  A vizsgálatok előjegyzés alapján történnek, áruk egységesen 27,000 Ft.

  Az előjegyzési telefonszám: +36/30/1818-618. Jelentkezésüket június 1-től várjuk.

  Cím: 2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.

  Az MR készülékről bővebben itt!

  Szólj hozzá →

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration