Laboratórium

A pontos diagnózis felállításához elengedhetetlen a labordiagnosztika, hiszen a laboratóriumi vizsgálat a testnedvek összetételét és az azokban előforduló biológiai-kémiai anyagok jelenlétét és mennyiségét határozza meg. A vér- és vizeletvizsgálatok a diagnosztika legfontosabb és legegyszerűbb eszközei, alapvető információval szolgálnak a szervezet különféle anyagcsere-folyamatairól, a szervek, a sejtrendszerek, az immunrendszer működéséről és fertőzéseket okozó baktériumokról.

Labordiagnosztikai szolgáltatásunk a SynLab által valósul meg, akik Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkeznek (közel 70 helyszínen), összesen 5 000 féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végeznek. Szolgáltatásaik beutaló és előjegyzés nélkül is bármikor igénybe vehetők, illetve humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásaikat magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végzik.

Új szolgáltatásunk által még többet adhatunk pácienseinknek, hiszen a labordiagnosztika segítségével a panaszokkal rendelkező betegek minden fázisáról pontos képet kaphatunk:

  • a diagnózis megállapítása;
  • a megállapított diagnózis megerősítése;
  • a megállapított diagnózis pontosítása;
  • a betegség súlyosságának megítélése;
  • a betegség progressziójának nyomon követése;;
  • a terápia hatékonyságának ellenőrzése;
  • a mellékhatások ellenőrzése;

Árjegyzék

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.Kapcsolat