Laboratórium

Bejelentkezés és információ: +3630 359 4969

Mire is használhatók a laboratóriumi vizsgálatok?

Ma már sok ezer teszt végezhető nemcsak vérből, hanem egyéb vizsgálati mintákból is, ez pedig óriási lehetőséget jelent orvos és páciens számára egyaránt. Az időben elvégzett laboratóriumi szűrővizsgálatoknak köszönhetően már olyankor kimutatható lehet egy kóros elváltozás, amikor klinikai tünetek még egyáltalán nem jelentkeznek, így a betegség korábban felismerhető és időben kezelhető lesz. Laboratóriumi tesztek képezik a legtöbb diagnózis alapját, megerősítenek, vagy cáfolnak diagnosztikai feltételezéseket. Segítségükkel lehet nyomon követni a beteg állapotának javulását, ellenőrizni a terápia hatékonyságát, felmérni egy tervezett orvosi beavatkozás lehetséges kockázatait… és még sorolhatnánk azokat az előnyöket, amelyek miatt joggal nevezhetjük kulcsfontosságúnak az egészségügyben a laboratóriumi diagnosztikát.

Milyen a jó laborlelet?

Egy laboratórium akkor dolgozik jól, ha az általa szolgáltatott eredmény:
– pontos, megbízható és hamar rendelkezésre áll,
– választ ad a feltett diagnosztikai kérdésre, kellően informatív, iránymutatást ad és jól értelmezhető a gyógyítást végző orvos számára.

Mivel egészségünk az egyik legféltettebb értékünk, így nem mindegy, hogy hol és kivel végeztetjük vizsgálatainkat. Ezen a területen nem érdemes kompromisszumot kötni, érdemes a legjobbat választani!

Árjegyzék

Lifemed

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00Szombat: ZárvaVasárnap: Zárva

Kapcsolat

2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.2700 Cegléd, Kazinczy u. 2.Kapcsolat