Lifemed | Ultrahang terápia - Lifemed
 • Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható hangtartomány. Az ultrahangot vizsgálómódszerként is használjuk. Kezelésként alkalmazva a kezelés helyén a szövetekben rezgést idéz elő, ezért mikroszkópikus szöveti masszázst okoz.

  Az ultrahang terápia melegítő és masszírozó hatásának két fő előnye van. Először is serkenti a vérkeringést a kezelt területen, ami elősegíti a gyógyulási folyamatot. Másodszor csökkenti a duzzanatot, ami a fájdalom fő forrása. Az ultrahang terápia egyik legnagyobb haszna, hogy bizonyos lágy szöveti sérülések gyógyulási idejét lecsökkenti.

  lifemed-ultrahangterapia

  Lágy söveti, másképpen lágyrész sérülések közé soroljuk a zúzódásokat, a kisebb izom- és szalagszakadásokat (húzódások) és az ízületekhez közel eső inak sérüléseit (enyhe rándulások), illetve az egyik nélkülözhetetlen szervünk, a bőr és a bőr alatti szövetek károsodását.

  Az enyhe zúzódások, húzódások és rándulások enyhe vagy közepes fájdalommal és duzzanattal járnak. Az illető általában folyamatosan képes használni az érintett testrészt. Súlyosabb panaszok esetén, tehát ha a fájdalom erősebb, ha a testrész deformálódik, vagy ha lehetetlenné válik a járás vagy az érintett végtag használata, akkor a sérülés spontán gyógyulása nem, vagy csak maradványtünetekkel várható. Ilyenkor orvosi beavatkozásra van szükség, az érintett testrész rögzítése, esetleg a kialakult vérömlenyek kiürítése, a sérült szövet folytonosságának műtéti helyreállítása elkerülhetetlen. Az ultrahang terápia ezeknek a folyamatoknak a gyorsításában, véghezvitelében óriásai jelentőségű.

  Áraink:

  Árak

  • 1 alkalom
   2 500 Ft
  • 10 alkalom
   22 500 Ft

  Szolgáltatásunk elérhető:

  • Cegléd

   Mátyás király utca 53.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration