Lifemed | Dr. Nádas Katalin - reumatológus - Lifemed

1992-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.

Végzésem után  a szolnoki MÁV Kórház reumatológia osztályán  dolgoztam.  2002-2010 között szakmai vezetői, tudományos munkatársi feladatokat láttam el. 2010-2015-ig a Toldy Ferenc Kórház reumatológia szakrendelésén dolgoztam.  Jelenleg a Cserkeszőlői Gyógyfürdő és  Gyógyászati Központ vezetője vagyok.

A hagyományos kezelésen kívül fontos számomra a holisztikus szemlélet, vagyis az egész embert  egy összefüggő egészként  figyelembe venni a gyógyítási folyamatban.

A fizioterápiát, főleg a gyógytorna gyógyító hatását  nagy előszeretettel  javaslom . Igyekszem a gyógyszeres kezelést a minimálisra szorítani.

Az aktuális panasz megszüntetésén kívül lényegesnek érzem  az egészségmegőrzést, mozgásszervi szűrést-, hosszútávú terápiás program összeállítását ill. életmódtanácsadást, mely  mind kiegészíti  orvosi tevékenységemet. A gyógyításban elengedhetetlen a jó kommunikáció, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy megtaláljam a beteggel a közös hangot. A türelem, az odafigyelés  a betegek gyógyításában fontos elem, ami erősíti a bizalmat, elősegítve  a hatékony gyógyulást.

Az elmúlt évtizedben  behatóan tanulmányoztam a csontanyagcsere betegségekhez tartozó , leggyakrabban előforduló néma betegségként is ismert csontritkulást. A betegek együttműködése döntő fontosságú egy ilyen élethosszig tartó betegségben, ezért több évig  vezettem beteg klubot betegeim képzése céljából, nagy sikerrel, melynek újraindítását gyógytornász bevonásával tervezem.

 • Rendelés:

  kedd: 18.00 – 20.00

Első szakorvosi vizsgálat

  10 000 Ft

Kontroll vizsgálat

  6 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

  2 000 Ft

Injekció adása

  1 000 Ft

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration