Lifemed | Dr. Elekes Csaba baleseti sebész - Lifemed

1997-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Baleseti sebészetből 2003 tavaszán tettem szakvizsgát. Végzésem óta folyamatosan a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Traumatológiai Osztályán dolgozom. Munkám nagy részét a sérültellátás teszi ki, de a sérüléseken kívül foglalkozom a nagyízületek degeneratív betegségeinek konzervatív és műtéti kezelésével is, különös tekintettel a váll- és térdízületre. Havi rendszerességgel végzek más intézményben vállízületi stabilizációs műtéteket, főként élsportolókon.

2003 ősze óta tagja vagyok az AO/ASIF nemzetközi szervezetnek, mely a műtéti töréskezelés, tágabb értelemben a sérültellátás irányelveit szabja meg a világban. A szervezet keretein belül, nemzetközi szinten több mint tíz éve foglalkozom szakorvosok, szakorvosjelöltek és műtős szakasszisztensek oktatásával.

Csaknem tíz éve kerültem kapcsolatba először ceglédi sportolókkal, jelenleg hivatalosan az NBI-es férfi kézilabdacsapat és az NBIII-as labdarúgócsapat orvosa vagyok. A régió sportsebészeti ellátásának hiányosságai miatt más egyesületek sportolóit is rendszeresen kezelem.

 • Rendelés:

  hétfő: 14.00 – 16.00

  csütörtök: 17:00 – 20:00

Szakorvosi vizsgálat, kontroll vizsgálat

  10 000 Ft

Kontroll vizsgálat

  10 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

  2000 Ft

Injekció adása

  1 000 Ft

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration