Lifemed | Dr. Bujdosó Ágnes kardiológus - Lifemed

Kardiológus, Anaesthesiológus és intenzív therapiás szakorvos

A szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi egyetemen szereztem általános orvosi diplomát  1991-ben. 1996-ig a szolnoki MÁV Kórház Intenzív Osztályán dolgoztam,1995-ben Anaestesiológia és Intenzív therapiából szakvizsgáztam.

4 év Abonyban végzett  háziorvosi munkát követően 2001-től a ceglédi Toldy Ferenc Kórház kardiológiai Osztályán dolgozom, jelenleg főorvosként. 2004-ben szereztem kardiológus szakképesítést. 2010-ben echocardiographiából licence vizsgát tettem a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben.

Kardiológiai Szakrendelésen évekig dolgoztam a monori és abonyi szakrendelőben.

20 évig mentőorvosként vettem részt ceglédi mentőállomás munkájában.

A kardiológiai osztályon a sürgős ellátást igénylő betegek ellátásán kívül a kardiológia minden más területe is foglalkoztat, így a magasvérnyomás, a szívelégtelenség, a szívritmuszavarok, és a billentyűhibák. A kórházban kollégáimmal szívritmus szabályzó készülék (pacemaker) beültetést is végzek.

A jelenleg induló kardiológiai rendelés célja, nyugodt környezetben, bizalmas légkörben végzett orvosi konzultáció, vizsgálatok, tanácsadás és gondozás. Hiszem, hogy ezáltal hatékony orvos- beteg kapcsolatot tudunk kialakítani.

Forduljanak hozzám bizalommal, ha mellkasi panaszokat, nehézlégzést, lábdagadást, rendszertelen, túl szapora vagy túl lassú szívdobogást észlelnek, vagy ha csak arról szeretnének meggyőződni, hogy minden rendben a „szívük táján”.

Segíteni tudok műtét előtti kardiológiai kivizsgálásban és mozgásszervi vagy más egyéb betegség miatt alkalmazott biológiai kezelés kardiológiai követésében.

Szeretettel várom ezen kívül rendszeresen sportoló vagy a rendszeres sporttevékenységet most kezdő pácienseket (hobby és versenysport egyaránt) is a terhelhetőség és a kardiális állapot felmérésére, ill. a sporttevékenység közben észlelt panaszok tisztázására.

 • Rendelés

  hétfő – péntek: 17:00 – 20:00

Szakorvosi vizsgálat

  8 000 Ft

Kontroll vizsgálat

  5 000 Ft

Szakorvosi vizsgálat + EKG

  10 000 Ft

Szakorvosi vizsgálat + szívultrahang

  14 000 Ft

Szakorvosi vizsgálat + szívultrahang + EKG

  15 000 Ft

Terheléses EKG vizsgálat

  12 000 Ft

Holter vizsgálat

  12 000 Ft

ABPM vizsgálat

  12 000 Ft

Vényírás vizsgálat nélkül

  2000 Ft

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration