Lifemed | Rólunk - Lifemed

Tisztelt Pácienseink!

Elsősorban köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és gyógyulásuk helyéül és eszközéül a Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot választották. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk el, hogy az ebben a formában közel két éve működő Stúdió népszerűvé vált Cegléden és környékén.

Bízunk benne, hogy mottónknak sikerült és ezután is sikerül megfelelni:

„Tisztában vagyunk vele, hogy vállalkozásunk akkor lesz sikeres, ha pácienseink gyógyultan lépnek ki az ajtón.”

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink jelentős bővítés előtt állnak. Növekvő orvoslétszámmal, bővülő gépparkkal várjuk a gyógyulni vágyókat. 2017. február 1-től kardiológiai, bőrgyógyászati, kézsebészeti, urológiai illetve újabb traumatológiai szakrendelésünk nyílik. A kardiológiai szakrendelésen szívultrahang és immáron a legmagasabb színvonalat képviselő terheléses EKG vizsgálatra, 24 órás Holter vérnyomás monitorizálásra van lehetőség.

Fizikoterápiás gépeink száma is növekszik, így kiegészül egy forradalmian új elven működő mélyoszcillációs terápiát végző géppel, melyet olyan esetekben is lehet használni (pl. bent lévő műtéti fémanyagok mellett), amikor az egyéb eljárások használata ellenjavallt. Modern nyirokmasszázst végző nyomásterápiás eszközt állítottunk rendszerbe, amellyel eredményesen lehet kezelni a számtalan okból keletkező végtagi vizenyőket, duzzanatokat, megelőzve a fekélyek, ízületi mozgásbeszűkülések kialakulását. Emellett folyamatosan modernizáljuk meglévő fizikoterápiás eszközeinket is, új és nagyobb teljesítményű lökéshullám-, ultrahang- és elektroterápiás gépek formájában.

Rövidesen beszerzésre kerül vér és vizelet alapvető vizsgálataira alkalmas laborautomata is.

Orvosaink továbbra is gyakran találkoznak a korszerű diagnosztikus eszközök elérhetetlenségének és a végeláthatatlan előjegyzések problémájával. 2017 tavaszán utolsó generációs MR (mágneses rezonancia) készülék kezdte meg működését a Lifemedben, bízva abban, hogy megkönnyítjük a környék betegeinek, sérültjeinek korrekt diagnosztizálását.

Tapasztaltuk, hogy praxisunkban nem ritkán fordulnak hozzánk „kallódó” betegek, akik számtalan szakrendelésen jelentek meg hónapok alatt, tetőtől talpig ki lettek vizsgálva, csak két dologra nem derült fény: mi a bajuk, és miként fognak meggyógyulni. Számukra tervezünk egy több orvos által egyszerre nyújtott konzílium rendszert, ahol maximum két megjelenéssel, ha lehetséges további vizsgálatok és időhúzás nélkül segíteni tudunk.

Végül, de nem utolsó (sőt első-) sorban növeljük gyógytornászaink számát is, hiszen ez a sok új, modern gép az ő tudásuk és tapasztalatuk nélkül mit sem ér.

Korábbi szolgáltatásaink változatlan formában rendelkezésre állnak. Az újdonságokról igyekszünk több fórumon időben tájékoztatni Önöket.

A fentiek szükségessé tették, hogy 2017 elején új, nagyobb helyre költözzünk. Reményeink szerint a szintén központi elhelyezkedésű új rendelő, mely Cegléden, a Mátyás király utca 53. szám alatt található, az eddiginél magasabb színvonalú szolgáltatást tesz lehetővé. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a legnemesebb cél teljesüljön: hogy Önök gyógyuljanak!

 

Szakmai háttér:

Dr. Nádas Katalin – reumatológus (rendelési idő: kedd, 18.00 – 20.00)

Dr. Dobrean Levente, ortopéd-traumatológus szakorvos (rendelési idő: minden második szerdán, 17.30 – 19.30)

Dr. Elekes Csaba – baleseti sebész (rendelési idő: csütörtök, 18.00 – 20.00)

Dr. Bujdosó Ágnes – kardiológus (rendelési idő: péntek, 17.00-19.00)

Dr. Rosztóczy Levente urológus (rendelési idő: szerda, 17.30-19.30)

Dr. Schriffert András sebész, baleseti sebész (rendelési idő: hétfő, 17.30-19.30)

Dr. Csősz Judit bőrgyógyász adjunktus (rendelési idő: minden második szerdán, 16.00-18.00)

Kovács  Nóra – gyógytornász

Csobán Piroska – gyógytornász

Czégény János – csontkovács (rendelési idő: péntek, 09.00 – 12.00)

 

lifemed
lifemed

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration